כל מה שרצית לדעת על תביעות נגד משרד הביטחון

כולנו זוכרים את המקרה הטרגי של החייל ששרף את עצמו אל מול משרדי משרד הביטחון. הוא סבל מהלם קרב, לא קיבל את התמיכה הנפשית והכספית לה הוא היה זכאי.

ייתכן כי משרד הביטחון שינה את דרכיו מאז המקרה, אולם בהחלט כדאי לדעת כיצד ממודדים אל מול גוף זה. מסיבה זו מומלץ לפנות אל עו"ד בעל ניסיון רב בתחום תביעות נגד משרד הביטחון.

באילו מקרים ניתן להגיש תביעה?

חשוב לפנות לעו"ד מקצועי ומנוסה, אשר ייצג אתכם נאמנה אל מול וועדות משרד הביטחון, לעיתים נדמה שהן אטומות ומנוכרות לחיילים שהקדישו את חייהם למדינה.

מדובר בתביעות במקרים של חיילים הסובלים מפוסט טראומה, פציעות במהלך פעילות מבצעית, חשיפה לחומרים רעילים ואפילו חיילים אשר השירות הצבאי גרם להם להתפרצות קשה של מחלות נפש.

מקרים נוספים

תביעות נגד משרד הביטחון הינן גם רלוונטיות לכל מי שנאלצו להימנע משינה וחלו באפילפסיה, חיילים אשר חלו בסוכרת במהלך השירות הצבאי וסיבות רבות נוספות.

חיילים ששירתו את המדינה במסירות, וכעת על משרד הביטחון, להתנהל מולם מתוך מחויבות ומסירות. 

פנייה לעו"ד

באמצעות פנייה לעו"ד אשר ייצג אתכם אל מול הוועדה תוכלו בסופו של דבר לקבל פיצוי הולם, כולל קצבה מכובדת מידי חודש. יש להוכיח קשר נסיבת אשר גרם לנזקים גופניים או נפשיים. הם ייצגו אתכם על הצד הטוב ביותר אל מול משרד הביטחון וקצין התגמולים, יעזרו לכם לפנות לוועדות רפואיות, ובנוסף מוצע ייצוג אל מול וועדה רפואית עליונה.

טיפול מסור בחיילים

מומלץ לפנות אל משרד עו"ד אשר מעניק טיפול מסור לחיילים, בעל רגישות רבה ללקוחותיו לזכויות שלהם, ויש לדעת כי ההליך עלול להימשך זמן רב. למידע נוסף פנו לעורך דין משרד הביטחון