תה קר בטעמים – מה הטעם שלכם ומה זה אומר עליכם

הדור המהיר שלנו אוהב הכול כאן ועכשיו, הכי מהר שאפשר. אם אפשר לחסוך זמן בהכנת הארוחה על ידי הזמנת ארוחה מלאה בשומנים וקלוריות, דלה בחלבונים ורכיבים בריאים, נבחר בארוחה המהירה. כך גם בכל מה שקשור לתה.

אנחנו התרגלנו לשתות את התה שלנו חצי דקה מהרגע בו החלטנו שבא לנו כוס תה. הדודא מגיעה, החשק לתה מתעורר, אנחנו קמים מהכיסא, ניגשים למטבח, מכניסים שקית תה לכוס, קצת סוכר, מים חמים והתה מוכן. אנשים לא מבינים את ההבדל בין שקית תה תעשייתית לתה עם עלים משובח, כמו גם בין תה חם לקר.

אז נכון תה חם או קר קשור יותר למוזה שלנו ברגע הכנת השתייה, אך בהחלט ניתן לומר שאין לנו יותר מידי זמן להקדיש להכנת התה. אך אם תרצו להתפנק באמת על כוס תה משובחת, כדאי לכם לנסות את זה פעם אחת.

הכנת תה קר

רק חמש דקות קצרות תצטרכו להקדיש לכך ותוכלו להתפנק על כוס תה קר בטעמים משובח ואיכותי ביותר.

אז תה קר בטעמים, איך מכינים את זה? אילו טעמים יש? מה הטעם שלכם ומה זה אומר עליכם? הנה כל מה שכדאי לדעת על תה קר בטעמים.

אולי אתם לא יודעים את זה, אבל כבר אלפי שנים שהתה משמש בסין, באסיה וביפן לשימוש הפוך בדיוק ממה שאנחנו משתמשים בו. שם התה מיועד לצינון חום הקיץ הלוהט. אז איך מכינים כוס תה קר בטעמים?

מרתיחים את המים ונותנים להם להצטנן במשך 3 – 5 דקות. לאחר מכן מזגו את המים לכלי חליטה עם עלי התה והמתינו 3 דקות. סננו, מזגו לכוס שלכם ותהנו.