פונדקאות בקנדה מול פונדקאות בעולם

מדינות שונות בעולם מאפשרות תהליך פונדקאות, לכל מדינה החוקים שלה ודרך התנהלות שונה. קיום הליך פונדקאות בכל מדינה הוא שונה ולכל מדינה יתרונות וחסרונות וכל מי שעומד בפני כניסה להליך פונדקאות צריך לאסוף מידע ולקבל החלטה היכן הוא מעדיף לבצע את ההליך בארץ, באחת ממדינות מזרח אירופה, פונדקאות בקנדה או במזרח הרחוק.

פונדקאות בקנדה ביחס למדינות אחרות בעולם מה זה אומר?

קנדה היא מדינה מערבית מתקדמת, מדינה בעלת גישה מאוד פתוחה, ליברלית וסבלנית בכל מה שקשור לפונדקאות. אין בה אפליה בין הורים לא על רקע הנטייה המינית שלהם ולא על רקע המגדר שלהם. בקנדה חל איסור על ליווי תהליך פונדקאות באמצעות סוכנות העוסקת בכך. קנדה היא מדינה דוברת אנגלית כך שלרוב קל יותר להסתדר מבחינת תקשורת שוטפת עם הפונדקאית בניגוד למדינות אחרות בהן לעיתים יש צורך להיעזר במתורגמן. פונדקאית קנדית זוכה ליהנות מביטוח בריאות ציבורי כמו בישראל לכן העלויות הרפואיות בהתאם. משום שמדובר על פניו במצב בו הפונדקאית באה על רקע אלטרואיסטי ולא בכדי להרוויח כסף מהתהליך פעמים רבות הכספים אותם תדרוש הפונדקאית בגין כיסוי הוצאות כמו הוצאות של ימי עבודה, רכישות בסופר ועוד ינופחו כך שתגמול כספי מסוים יגיע בצורה עקיפה משם.

היכן כדי לבצע הליך פונדקאות בקנדה או במדינה אחרת?בכל מדינה יש חוקים אחרים בהקשר של הליכי פונדקאות, חוקים בהקשר של גיל ומצב הפונדקאית, הסכומים המשולמים ואילו הוצאות כלולות, גיל ומצב מי שרוצה להיעזר בשירותים אלו, איך מתבצע התהליך וכדומה. יש מדינות שונות המאפשרות תהליכים לכאלו שאינם אזרחים למשל גאורגיה, אוקראינה, ארצות הברית ועוד. טרם קבלת ההחלטה היכן לבצע את תהליך הפונדקאות כדאי לקרוא כמה עולה פונדקאות בארצות הברית ובמדינות אחרותולהבין מה היתרונות והחסרונות בכל מדינה, להתייעץ עם אנשים אשר עברו הליך כזה ולקבל מידע מיד ראשונה.