איך לבחור מכשיר אוגר נתוני טמפרטורה?

היום ניתן למצוא בשוק לא מעט סוגים שונים של מכשירים, שנועדו להבטיח את האיכות של מוצרי המזון השונים, שאנו נוטים לצרוך באופן קבוע. בין אן מדובר על פירות קפואים, בשר קפוא או ירקות קפואים, כולנו היינו רוצים לדעת, כי המוצרים שאנו צורכים ומכינים מהם את הארוחות שלנו, הובלו בתנאים האופטימליים ביותר. חשוב להבין כי כאשר מדובר על מוצר מזון מוקפא, יש צורך לשמור אותו בטמפרטורה מסוימת, על מנת לשמור על האיכות והטריות שלו. במידה ומדובר על מצב שבו מוצרי המזון הקפואים מופשרים ולאחר מכן מוקפאים פעם נוספת, הדבר פוגם לא פעם בטעם ובאיכות שלהם. כמו כן, מדובר על מצב שעלול לסכן את כל מי שצורך את המוצר, מאחר וישנו סיכון גבוה לזיהום המוצר ולקלקולו. לכן כל מי שמתעסק עם הובלה של מוצרי מזון קפואים, חייב לדעת כיצד לבחור מכשיר אוגר נתוני טמפרטורה.

מהו מכשיר אוגר נתוני טמפרטורה וכיצד לבחור את המכשיר האידיאלי ביותר?

קודם כל, חשוב להבין כי מכשיר אוגר נתוני טמפרטורה הינו מכשיר המספק את נתוני הטמפרטורה המדויקים ביותר של מוצרי המזון השונים. מדובר על מכשיר שמסוגל לעבוד בטווח טמפרטורות רחב, החל מטמפרטורת הקפאה ועד לטמפרטורת עיקור בגז. לכן כאשר בוחרים מכשיר אוגר נתוני טמפרטורה, יש צורך לבדוק מראש מהו טווח הטמפרטורות שלו. ברמת העיקרון, מומלץ לבחור במכשיר המכיל את כל טווח הטמפרטורות הרלוונטי, כולל: טמפרטורת הקפאה, טמפרטורת קירור, טמפרטורת החדר, טמפרטורת פסטור וטמפרטורת עיקור בגז. מעבר לכך, כדאי לשים לב למיקום של החיישן במכשיר, מאחר וככל שהחיישן יהיה קרוב יותר למוצר, כך נתוני הטמפרטורה יהיו מדויקים יותר. לכן עדיף לבחור במכשירים קטנים יותר, שיאפשרו גישה נוחה יותר למוצר המזון הנבדק.

הכנסו עכשיו לאתר שלנו לקבלת מידע נוסף – חברת כמיטק.